MUŞ / MERKEZ - Arpayazı Ortaokulu

Ekm

Okulumuzda Covid-19 tedbirleri alınmaya devam ediyor. Bu kapsamda okul bahçe zemini, duvarları ve sınıf giriş kapılarında bilgilendirme yazılarına yer verildi.

Ekm

Okumuzda bulunan Mustafa Kemal Atatürk büstü dış cephesinin yıpranması nedeniyle yenilendi.

Ekm

Pandemi sürecinde okulumuz giriş kapısı, koridor ve sınıflarında corona afişlerine yer verilerek okulumuz  2020-2021 eğitim öğretime yılına hazır hale getirildi.

Eyl

21 Eylül 2020 Pazartesi okulların eğitim öğretime kademeli olarak başlamasıyla birlikte ilkokul ve ortaokul, sınıf ve koridorlarında bilgilendirme afişleri öğretmenlerimizin emekleriyle hazırlanmaya devam ediyor.

Eyl

Pandemi sürecinde okulumuzu eğitim öğretime hazır hale getirmek için okulumuz öğretmenleri ilkokul binamızda bulunan anasınıfı halılarını okul bahçemizde temizledi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda Milli Eğitim Bakanlığının ücretsiz olarak verdiği ders kitaplarının dağıtımı yapıldı.