MUŞ / MERKEZ - Arpayazı Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimiz için okul bahçesine oyun alanları çizildi ve boyandı.

Mrt

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte her gün düzenli olarak yaptığımız okuma saatlerinden kareler.

Şbt

Okulumuz Kütüphanesi'nde öğrenciler okuma saatlerinde kitap okuma etkinliği yaptı.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem sonunda öğrencilerimiz karnelerini aldı.

Ock

Okulumuzda sınıflararası düzenlenen bilgi yarışmasında 6/A sınıfı yarışmayı kazanarak öğretmenlerinden ödüller aldı.

Ock

AFAD tarafından düzenlenen Deprem Bilgilendirme Faaliyeti'nde öğrencilerimiz bilgilendirildi ve örnek çadır kurulumu gösterildi.

Ock

Okulumuzda yerli malı haftası kutlandı.

Ock

24 Kasım Öğrtemenler Günü okulumuzda törenle kutlandı.

Ock

Hafta sonu okul bahçemizde öğrencilerle birlikte piknik düzenlendi.

Ock

Okulumuz Kütüphanesine hediye edilen kitaplar öğrencilerimizle birlikte incelendi ve yerleştirildi.

Ock

Okulumuzda yapılan Deneme Sınavı'nda derece yapan öğrencilere okulumuz tarafından deneme seti - test kitapları hediye edildi.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Hafası kapsamında okulumuzda Sınıflararası Futbol Turnuvası düzenlenmiştir.  7/A sınıfı turnuvayı kazanmıştır.